home-button
stadswoningen-button
appartementen-button
winkelruimten-button
desmidse-button
heesch-button
actueel-button
informatieaanvraag-button
colofon-button
appartementen
Gelegen in het centrum van Heesch, met diverse winkels, supermarkten en andere gemakken op loopafstand, wordt een appartementengebouw gerealiseerd in een eigentijdse architectuur met een luxe uitstraling.

In het gebouw komen 19 appartementen voor de verhuur. De appartementen hebben een vloeroppervlakte van circa 65 tot 85 m2 exclusief balkon/dakterras, zijn praktisch ingedeeld en kennen een kwalitatief goed afwerkingsniveau. De keukens worden met voldoende kastruimte en aansluitingen voor apparatuur opgeleverd, de badkamers zijn voorzien van douche en wasbak en vrijwel alle appartementen hebben een tweede slaapkamer.

Het appartementengebouw is voorzien van een lift en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein achter het gebouw. Er is gratis ontheffing mogelijk ingeval het parkeerterrein blauwe zone zou worden. Elk appartement heeft een privé berging, inpandig gelegen op de begane grond Het overgrote deel van de appartementen valt voor wat betreft de huurprijs binnen de huurtoeslaggrens.

Voor meer informatie over de appartementen kunt u contact opnemen met Van der Krabben Makelaardij.

Van der Krabben Makelaardij
Kruisstraat 21
5341 HA Oss
Postbus 330
5340 AH Oss
T: (0412) 63 29 28
nieuwbouw@krabben.nl
www.krabben.nl


Download hier de plattegronden (pdf-bestand, 2,5 mb)